Săvulescu: Pe Borcea l-am retrogradat din calitatea de prieten

Acţionarul FC Dinamo Dragoş Săvulescu a spus, marţi, la sosirea în ţară că este deranjat de declaraţiile preşedintelui executiv Cristian Borcea făcute la adresa sa şi că l-a "retrogradat din calitatea de prieten".

448 afișări
Imaginea articolului Săvulescu: Pe Borcea l-am retrogradat din calitatea de prieten

Săvulescu: Pe Borcea l-am retrogradat din calitatea de prieten (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Categoric, mă deranjează declaraţiile lui, categoric. Nu ştiu dacă s-a făcut vreun pas spre împăcare, nu-mi dau seama, eu nu am mai răspuns la telefon. Eu pe Cristi Borcea l-am retrogradat din calitatea de prieten şi persoană pe care o respect. Dacă voi mai fi atacat probabil că voi fi nevoit să răspund ca orice bărbat care îşi apără demnitatea şi care are principii. Nu ştiu dacă e cea mai mare dezamăgire, dar este o mare dezamăgire. Există probabilitatea şi posibilitatea să continuăm ca parteneri la Dinamo", a spus Săvulescu la sosirea de la Milano.

Oficialul grupării dinamoviste a mai spus că nu se pune problema ca el să plece de la Dinamo, precizând însă că fără Cristi Borcea gruparea "alb-roşie" ar ar arăta altfel: "Probabil, probabil că da, ar arăta altfel fără Borcea. Jucătorii vor avea un suport întotdeauna din parta conducerii, ca la fiecare club".

Săptămâna trecută, Cristi Borcea s-a arătat nemulţumit de faptul că Dragoş Săvulescu vorbeşte prea mult la televizor, în loc să rezolve problemele legate de transferuri şi de prelungiri de contracte. Borcea l-a considerat pe Săvulescu vinovat de ratarea transferului jucătorului Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş, care a ajuns la rivala Steaua. Apoi, între cei doi s-a iscat un conflict verbal, care a culminat cu anunţul lui Borcea că se va retrage din acţionariatul FC Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici