Scandalul cu bannerul „Vieţile albilor contează” de la partida Manchester City - Burnley, continuă. Cine a primit scrisori de ameninţare cu svastica

  • La partida Manchester City - Burnley a fost afişat un banner cu textul „Vieţile albilor contează”.
  • Burnley a anunţat că suporterii responsabili vor fi interzişi pe viaţă pe stadionul echipei.
  • În oraşul Burnley, la 5 sedii ale Poştei au fost trimise scrisori de ameninţare cu zvastica pe plic.
636 afișări
Imaginea articolului Scandalul cu bannerul „Vieţile albilor contează” de la partida Manchester City - Burnley, continuă. Cine a primit scrisori de ameninţare cu svastica

Scandalul cu bannerul „Vieţile albilor contează” continuă

Partida dintre Manchester City şi Burnley de luni seară continuă să fie în centrul unui scandal. Nu meciul în sine a provocat controverse, ci gestul unor fani ai lui Burnley. Aceştia au afişat cu ajutorul unui avion un banner deasupra stadionului cu textul „Vieţile albilor contează”.
 
Burnley a condamnat imediat gestul şi a anunţat că responsabilii nu vor mai călca pe stadionul echipei. Fanul care a admis că a venit cu ideea, Jake Hepple, a fost dat afară de la job. La fel şi iubita sa. Acum, situaţia riscă să degenereze.
 
Conform celor de la Mirror, mai multe sedii ale Poştei din Burnley au primit scrisori de ameninţare trimise în plicuri care avea svastica pe ele. Poliţia a anunţat că investighează cazul.
 
Inspectorul Andy Horne a declarat: „Înţelegem că această situaţie provoacă îngrijorare. Am demarat o anchetă, însă momentan nu considerăm că există o ameninţare directă. Analizăm posibilitatea ca aceste scrisori să fie legate de altele primite de Poştă în această zonă în decembrie anul trecut”, a declarat Horne.
 
Burnley a revenit pe teren joi seară, reuşind să câştige cu 1-0 pe propriul teren în faţa celor de la Watford. Partida s-a disputat fără spectatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici