Scene uluitoare după CFR Cluj - Farul 1-2. Dan Petrescu a făcut o criză de nervi, luându-l la ţintă şi pe Hagi

CFR Cluj n-a fost în stare să-şi câştige meciul de pe teren propriu cu Farul, dar a rămas pe locul 3 şi merge în barajul de Conference League pentru că Sepsi a învins-o pe CSU Craiova.

4315 afișări
Imaginea articolului Scene uluitoare după CFR Cluj - Farul 1-2. Dan Petrescu a făcut o criză de nervi, luându-l la ţintă şi pe Hagi

Scene uluitoarea după CFR Cluj - Farul 1-2. Dan Petrescu a făcut o criză de nervi, luându-l la ţintă şi pe Hagi

Final de sezon cu scandal ca la uşa cortului în Superliga de fotbal a României.

În ultimele partide din play-off, duminică seară, CFR Cluj a fost învinsă de campioana Farul Constanţa, venită în Gruia fără presiunea punctelor, prin dubla lui Louis Munteanu (min. 42 şi 62), scor 2-1. Pentru ardeleni a punctat Daniel Bîrligea (min. 15), iar Munteanu a ratat şi un penalty.

La final, dar şi la pauză, Dan Petrescu a intrat furibund pe teren şi le-a reproşat diverse lucruri elevilor lui Hagi.

Supărat, probabil, pentru că dobrogenii nu s-au dat la o parte pentru a le facilita alor săi victoria, necesară pentru păstrarea poziţiei a 3-a în clasament, Petrescu s-a dus spre jucătorul Farului, Dragoş Nedelcu, apoi a trecut pe la Gică Hagi. 

Înjurături pentru adversari

Tehnicianul gazdelor a dat mâna cu fostul său coleg de generaţie, apoi i-a făcut oarece reproşuri şi lui, la care „Regele” a avut o reacţie de om nedumerit, după ce i-a fost bătut obrazul. Pe imagini se putea vedea cum Petrescu îi înjura de mama focului pe adversari.

În scandal a fost implicat şi Zoltan Iaşko, oficial de la Farul. Fostul portar i-a reproşat lui Petrescu atitudinea nesportivă, înjurăturile adresate campionilor. Clujean get-beget, Iaşko a sfârşit prin a bate palma cu Mario Camora, căpitanul gazdelor.

„Bursucul” a fost eliminat de arbitru, dar a văzut cartonaşul roşu şi fundaşul său, internaţionalul Burcă, jucătorul părând că încearcă să-şi potolească antrenorul! Regulamentul prevede că pot vedea cartonaşul roşu şi persoane din aceeaşi echipă, când aceştia se ceartă!

O altă versiune este că arbitrul Marcel Bîrsan s-a înşelat când l-a eliminat pe Burcă, devenit suspendat pentru barajul de Europa, cel care i-a făcut reproşuri fiind Bîrligea, susţine Camora.

La final, Gică Hagi a pus incidentul pe seama frustrării, fără să dea detalii despre dialogul avut, iar Dan Petrescu n-a comentat. Motivând că nu se simte prea bine, l-a trimis pe „secundul” Costin Curelea la interviul post-meci.

Sepsi a calificat-o pe CFR în baraj

Eşecul o menţine pe CFR (42 de puncte) pe locul 3, după ce, acasă, CSU Craiova a cedat în faţa echipei Sepsi, 0-1, iar oltenii au acumulat doar 40 de puncte.

Pentru deţinătoarea Cupei a marcat Ştefănescu, în minutul 90+4, spre uluiala tehnicianului oaspeţilor, Eugen Neagoe, care aştepta şi el, ca şi Dan Petrescu, ca rivalii să se dea la o parte.

După ce a înscris, Ştefănescu s-a dus să-l îmbrăţişeze pe antrenorul italianul Cristiano Bergodi, aflat la ultimul meci pe banca tehnică a covăsnenilor. Ca şi Farul, Sepsi era fără obiectiv, dar a ales să-şi apere corect şansele.

În barajul pentru Conference League se vor duela CFR Cluj şi cealaltă grupare a Băniei, FCU Craiova 1948. Meciul se dispută joi, 1 iunie, în Gruia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici