Schimbare de ultimă oră: Dinamo - Bistriţa se joacă în Ştefan cel Mare

Schimbare de ultimă oră. Partida Dinamo - Gloria Bistriţa, programată pentru a se juca mâine seară, de la ora 21:30, pe Naţional Arena, se va disputa, în cele din urmă, pe Ştefan cel Mare, de la aceeaşi oră.

177 afișări
Imaginea articolului Schimbare de ultimă oră: Dinamo - Bistriţa se joacă în Ştefan cel Mare

Schimbare de ultimă oră: Dinamo - Bistriţa se joacă în Ştefan cel Mare(Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Momentan nu se ştie exact motivul pentru care s-a luat această decizie, dar o posibilă explicaţie ar putea fi reprezentată de mitingul USL desfăşurat aseară, care a afectat gazonul celui mai mare stadion al ţării. O altă cauză pentru această decizie se referă la poziţia cubului video de pe stadion, care nu mai poate fi ridicat în poziţia iniţială (acesta fusese coborât pentru ca oamenii prezenţi pe teren la miting să vadă imaginile prezentate), potrivit site-ului prosport.ro.

Ultimul meci pe care "câinii" l-au disputat pe arena din apropierea "Spitalului de Urgenţe" a fost cel din Cupă, cu Voinţa Sibiu. În campionat, dinamoviştii au evoluat ultima oară în Ştefan cel Mare în etapa a 6-a, cu Petrolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici