Schiorul austriac Björn Sieber a murit într-un accident rutier

Björn Sieber, în vârstă de 23 de ani, speranţă a schiului austriac, a murit, vineri, într-un accident rutier, a anunţat poliţia din regiunea Vorarlberg.

205 afișări
Imaginea articolului Schiorul austriac Björn Sieber a murit într-un accident rutier

Björn Sieber (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sieber urma să participe la slalomul uriaş de la Sölden, care lansează, duminică, sezonul de Cupă Mondială la schi alpin.

Automobilul în care se aflau Bjorn şi fratele său a căzut într-o groapă de la peste 70 de metri, după ce a părăsit carosabilul pentru a încerca să evite un automobil venit din sens invers.

Potrivit poliţiei, cei doi nu aveau centura de siguranţă. Fratele schiorului a fost grav rănit, iar poliţia nu a stabilit cine era la volan.

Björn Sieber făcea parte din echipa Austriei din 2006. El a disputat 18 etape de Cupa Mondială, cel mai bun loc ocupat fiind 7, în februarie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici