Schiorul german Felix Neureuther, unul dintre favoriţii pentru titlul olimpic la Soci, implicat într-un accident rutier

Sportivul german Felix Neureuther, unul dintre favoriţii pentru titlul olimpic la slalom, a fost implicat într-un accident rutier în Germania, plecarea lui spre Soci fiind amânată, a anunţat agenţia SID.

119 afișări
Imaginea articolului Schiorul german Felix Neureuther, unul dintre favoriţii pentru titlul olimpic la Soci, implicat într-un accident rutier

Schiorul german Felix Neureuther, unul dintre favoriţii pentru titlul olimpic la Soci, implicat într-un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Neureuther, câştigător a trei etape de Cupa Mondială în acest sezon, era în drum spre aeroportul din Munchen pentru a lua avionul spre Soci în momentul în care maşina sa a derapat din cauza poleiului.

Accidentul a avut loc pe autostrada dintre Garmisch-Partenkirchen, oraşul său natal, şi Munchen.

Felix Neureuther era însoţit de iubita lui, biatlonista Miriam Gössner, care a declarat forfait la pentru JO-2014 din cauza unei accidentări la spate şi care este în atenţia presei germane, după ce a pozat nud într-o revistă pentru bărbaţi. Aceasta a anunţat poliţia din Garmisch-Partenkirchen, dar potrivit agenţiei SID, Neureuther a plecat înainte să vină poliţiştii.

Germanul a fost consultat de medicul Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt la Munchen, iar data plecării sale la Soci urmează să fie stabilită în funcţie de rezultatele controlului.

"Părea să nu aibă nimic grav", a declarat şeful echipei de schi alpin a Germaniei, Wolfgang Maier.

Neureuther, vicecampion mondial la slalom, ar urma să intre în concurs la 19 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici