SCM Craiova, deţinătoarea Cupei EHF, a ratat calificarea în sferturile de finală

SCM Craiova, deţinătoarea Cupei EHF, nu mai are nicio şansă matematică să se califice în sferturile de finală ale competiţiei din acest sezon.

189 afișări
Imaginea articolului SCM Craiova, deţinătoarea Cupei EHF, a ratat calificarea în sferturile de finală

SCM Craiova, deţinătoarea Cupei EHF, a ratat calificarea în sferturile de finală

În ultima rundă din grupa D, Nykobing a învins-o pe Podravka, scor 28-25, iar cele două au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF. Jucătoarele de la Craiova ar fi avut nevoie ca Nykobing să piardă, iar ele să se impună în jocul de astăzi, pentru a mai spera la calificare.

Astfel, meciul de duminică al lui SCM Craiova, de la ora 13:30, contra ibericelor de la Bera Bera, nu va mai avea nicio miză. Totuşi, elevele lui Bogdan Burcea vor spera să se revanşeze pentru înfrângere din meciul tur, scor 21-32.

După cinci jocuri în grupa D, craiovencele se află pe ultimul loc, cu doar trei puncte acumulate.

Rezultalele înregistrate de SCM Craiova în grupa D:

SCM Craiova - Nykobing 18-12
Bera Bera - SCM Craiova 32-21
SCM Craiova - Podravka 23-26
Podravka - SCM Craiova 23-18
Nykobing - CSM Craiova 20-20

SCM Craiova a câştigat Cupa EHF în 2018, după o finală cu norvegiencele de la Kristiansand.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici