Scolari îl vrea pe Cristiano Ronaldo la Chelsea

Tehnicianul echipei Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a declarat că l-ar dori pe portughezul Cristiano Ronaldo alături de el la gruparea londoneză şi poate acest lucru se va întâmpla în sezonul următor, informează cotidianul The Sun.

31 afișări
Imaginea articolului Scolari îl vrea pe Cristiano Ronaldo la Chelsea

Scolari îl vrea pe Cristiano Ronaldo la Chelsea (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Poate în sezonul viitor Cristiano Ronaldo va fi alături de mine la Chelsea. Spuneţi-i că dacă vrea să schimbe echipa, voi deschide uşa pentru el. Va părăsi el formaţia Manchester United într-o zi, doar nu o să joace 50 de ani. Nu ştiu dacă va pleca la alt club peste un an sau doi. Este prietenul meu. Îmi place de el la fel cum unui tată îi place de fiul său. Însă viaţa lui este viaţa lui", a afirmat Scolari, care a fost antrenorul lui Ronaldo la naţionala Portugaliei, înainte de a prelua Chelsea.

Cristiano Ronaldo este dorit de mai multe grupări europene şi antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a dezvăluit că portughezul a fost foarte aproape de un transfer la Arsenal înainte de a ajunge la formaţia din Manchester. "Arsene Wenger trebuie să fi fost aproape, l-a avut pe Highbury de 25 de ori", a spus Ferguson.

Arsene Wenger a confirmat că Ronaldo ar fi putut deveni jucătorul său. "Dacă ar fi să pot aduce un jucător de la Manchester United, acesta ar fi Ronaldo, pentru că am fost foarte aproape să îl achiziţionăm. Ne-am aflat la câteva sute de mii de lire sterline de el. Foarte aproape", a declarat Wenger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici