Scor neobişnuit în Cupa Ligii Angliei: Reading - Arsenal 5-7

Echipa Arsenal Londra a câştigat, cu scorul de 7-5 (1-4, 4-4) meciul cu Reading din optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, disputat, marţi, în deplasare, "tunarii" impunându-se după prelungiri şi după ce au fost conduşi cu scorul de 4-0.

300 afișări
Imaginea articolului Scor neobişnuit în Cupa Ligii Angliei: Reading - Arsenal 5-7

Scor neobişnuit în Cupa Ligii Angliei: Reading - Arsenal 5-7 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În minutul 20, scorul era deja 3-0 în favoarea gazdelor, în urma golurilor înscrise de Roberts '12, Koscielny '19 (autogol) şi Leigertwood '20. Hunt '37 a ridicat scorul la 4-0, dar până la pauză Arsenal a reuşit să puncteze prin Walcott ('45+2).

Repriza secundă a aparţinut formaţiei londoneze care a mai redus din diferenţă prin Giroud '64, apoi a înscris două goluri în finalul meciului, prin Koscielny '89 şi din nou Walcott '90+6.

Mai mult, Chamakh ('103) i-a adus pe "tunari" în avantaj pentru prima oară, dar cu cinci minute înainte de expirarea prelungirilor Pogrebnyak a egalat şi părea că meciul se îndreaptă către loviturile de departajare.

Dar Arsenal a punctat din nou în finalul reprizelor, tot prin Walcott '120+1, dar şi prin Chamakh '120+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici