Scoţia învinge România în preliminariile CE under 19

Echipa naţională de fotbal under 19 a României a fost învinsă, joi, la Falkirk, cu scorul de 1-0 (1-0), de naţionala Scoţiei, în al doilea meci din grupa a noua de calificare la turul de elită al Campionatul European 2012-2013.

181 afișări
Imaginea articolului Scoţia învinge România în preliminariile CE under 19

Scoţia învinge România în preliminariile CE under 19 (Imagine: Montaj foto)

Golul a fost marcat de John Herron în minutul 43, potrivit site-ului UEFA.

Selecţionerul Adrian Văsâi a folosit următoarea formulă de echipă: G. Şerban - Bălaşa, Ţîru, Antoniu, Schuller - Puşcaş (Roşu '57) - Filip, Bumba, Enceanu (D. Buia '46), A. Dan - Voduţ (Bic '67).

În celălalt meci al grupei a 9-a, formaţia Elveţiei a învins, cu scorul de 4-0, echipa Armeniei.

Înaintea ultimei etape, România ocupă locul trei în grupă, cu un un punct (golaveraj 1-2), după Scoţia 6 puncte (golaveraj 5-0) şi Elveţia 4 puncte (golaveraj 5-1) şi înaintea Armeniei 0 puncte (golaveraj 0-8).

Ultimele meciuri vor avea loc duminică, de la ora 17.00, după următorul program: România - Armenia şi Elveţia - Scoţia.

În această fază preliminară sunt 12 grupe a câte patru echipe. Se califică la turul de elită din primăvara anului viitor primele două clasate în fiecare grupă, plus cel mai bun loc 3, luându-se în calcul doar punctele din jocurile cu primele două formaţii din grupa respectivă.

În primăvara anului 2013, cele 25 de echipe calificate, împreună cu primele trei naţionale care au cel mai bun coeficient la aceasta categorie, vor fi împărţite în şapte grupe a câte patru echipe, de unde se vor califica la turneul final al Campionatului European "under 19", ediţia 2012-2013, cele şapte câştigătoare de grupă.

Faza finală va avea loc între 20 iulie şi 1 august 2013, în Lituania, echipa ţării gazdă fiind calificată automat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici