Se împlineşte un an de la moartea lui Kobe Bryant

  • Kobe Bryant a murit pe 26 ianuarie 2020, când avea 41 de ani
  • Kobe Bryant şi fiica lui Gianna au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit
  • Kobe Bryant a câştigat de 5 ori campionatul în NBA şi de două ori aurul olimpic cu naţionala SUA
168 afișări
Imaginea articolului Se împlineşte un an de la moartea lui Kobe Bryant

Se împlineşte un an de la moartea lui Kobe Bryant

Acum exact un an, unul dintre cei mai mari sportivi din istorie pleca dintre noi mult prea devreme.

„Pe măsură ce îmbătrâneşti începi să înţelegi că e vorba de fapt de generaţia următoare. Campionatele vin şi se duc, dar cel mai important lucru pe care poţi să îl faci e să dai mai departe ce ai învăţat către următoarea generaţie care vine din urmă. Aşa creezi de fapt ceva ce va dura pentru totdeauna”, spune tocmai Kobe.

Pe 26 ianuarie 2020, vedeta lui LA Lakers, Kobe Bryant murea după ce elicopterul în care se aflau el şi fiica lui se prăbuşea în Calabasas. Lumea sportului a fost şocată instant când a auzit vestea.

Baschetul a încremenit fără Kobe. Foştii lui colegi, antrenori, dar şi rivali au avut doar cuvinte de laudă despre cel poreclit „Black Mamba”.

„Kobe a dat fiecare gram din el pe care îl avea. Poate unii oameni vor fi surprinşi că eu şi Kobe eram prieteni foarte apropiaţi, dar chiar eram prieteni foarte apropiaţi. Kobe era prietenul meu drag. Era ca un frate mai mic. Când Kobe Bryant a murit, a murit şi o bucată din mine”, a spus Michel Jordan.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici