Sebastian Vettel a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco

Pilotul german Sebastian Vettel, de la Ferrari, a câştigat, duminică, Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, după ce a terminat cursa cu timpul de 1:44:44.340.

3844 afișări
Imaginea articolului Sebastian Vettel a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco

Sebastian Vettel a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco

Podiumul a fost completat de către Kimi Raikkonen, colegul lui Vettel de la Ferrari, care a terminat cursa la 3.145 secunde în spatele său, şi Daniel Ricciardo, de la Red Bull, care a obţinut un timp mai slab cu 3.745 secunde faţă de câştigător. Piloţii Mercedes Petronas, Valtteri Bottas şi Lewis Hamilton s-au mulţumit cu o clasare în primii şapte piloţi ai cursei monegasce.

Valtteri Bottas terminat cursa pe locul patru, la 5.517 secunde în spatele lui Sebastian Vettel, în timp ce Lewis Hamilton a încheiat cursa pe locul şapte, după ce a plecat de pe poziţia a 13 pe grila de start, la 15.801 secunde în spatele câştigătorului.

În urma rezultatului, Sebastian Vettel rămâne liderul clasamentului piloţilor în acest sezon, cu 129 de puncte, în timp ce Lewis Hamilton se află pe locul secund, cu 104 puncte, iar podiumul este completat de Valtteri Bottas, cu 75.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici