Sebastian Vettel şi Missy Franklin, câştigătorii premiilor Laureus

Campionul mondial de Formula 1, Sebastian Vettel, şi înotătoarea americană Missy Franklin au fost desemnaţi sportivii anului 2013 la gala Laureus, care a avut loc, miercuri, la Kuala Lumpur, ceremonie în cadrul căreia s-a adus un omagiu victimelor zborului MH370.

67 afișări
Imaginea articolului Sebastian Vettel şi Missy Franklin, câştigătorii premiilor Laureus

Sebastian Vettel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Missy Frannklin s-a impus în faţa jucătoarei de tenis Serena Williams, a atletelor Shelly-Ann Fraser-Pryce şi Elena Isinbaieva, a schioarei Tina Maze şi fotbalistei Nadine Angerer.

Alături de Vettel, la titlul de sportivul anului au mai fost nominalizaţi Usain Bolt, Mo Farah, Cristiano Ronaldo, LeBron James şi Rafael Nadal.

Tenismanul spaniol a primit însă premiul de revenirea anului, după ce s-a impus în 2013 la Roland Garros şi US Open.

Bayern Munchen a câştigat titlul de echipa anului, în timp ce revelaţia anului a fost pilotul spaniol Marc Marquez, campion mondial la MotoGP.

Cel mai bun sportiv paralimpic a fost desemnat schioarea franceză Marie Bochet.

Create în 1999, premiile Laureus invită mii de jurnalişti din toată lumea să facă nominalizările la diferitele categorii. Apoi, din lista de nominalizaţi, 48 de foşti mari sportivi, printre care se află Nadia Comăneci şi Ilie Năstase, decid câştigătorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici