Şefii campioanei cer LPF şi FRF să ia măsuri după declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf

Clubul Astra Giurgiu a emis un comunicat de presă prin care cere intervenţia organelor abilitate ale LPF şi FRF după aluziile oficialilor FCSB că partida Viitorul - Astra 3-2 nu s-ar fi disputat numai pe teren.

699 afișări
Imaginea articolului Şefii campioanei cer LPF şi FRF să ia măsuri după declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf

Şefii campioanei cer LPF şi FRF să ia măsuri după declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf

"Aseară am văzut un meci foarte interesant. Chiar aş vrea să mă abţin de la comentarii, pentru că mie mi s-a făcut scârbă", a declarat Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă, iar oficialii campioanei cer să fie luate măsuri.

"Pare ciudat că după ce a pierdut cu 3-1 meciul de la Viitorul, FCSB-ul acuză o echipă care a pierdut cu 3-2, la capătul unui joc în care poate invoca şi unele decizii nefavorabile de arbitraj", se arată în comunicatul de presă emis de clubul Astra astăzi, pe care îl prezentăm integral mai jos.

"În urma declaraţiilor date de oficialii FCSB, care pun la îndoială prestaţia echipei noastre, în partida cu Viitorul, clubul Astra ţine să facă urmatoarele precizări:

- suntem dezamăgiţi de lipsa de respect faţă de clubul nostru manifestată de oficialii FCSB pe care îi rugăm să prezinte dovezile care stau la baza declaraţiilor lor sau să ceară scuze pentru acuzaţiile nefondate aduse.
- onestitatea clubului Astra nu poate fi pusă la îndoială, chiar FCSB fiind beneficiara corectitudinii noastre, în urmă cu două sezoane.
- pare ciudat că după ce a pierdut cu 3-1 meciul de la Viitorul, FCSB-ul acuză o echipă care a pierdut cu 3-2, la capătul unui joc în care poate invoca şi unele decizii nefavorabile de arbitraj, o constantă, din păcate, la toate meciurile noastre din play-off.
- rugăm LPF şi FRF să se sesizeze cu privire la aceste declaraţii" au scris pe site-ul oficial, reprezentanţii clubului Astra Giurgiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici