Selecţionata Olteniei reprezintă România la turneul final al Cupei Regiunilor UEFA

Selecţionata Olteniei reprezintă România la turneul final al celei de-a şasea ediţii a Cupei Regiunilor UEFA, competiţie rezervată fotbalului amator care se va desfăşura în perioada 15-22 iunie la Zagreb, informează site-ul oficial al FRF.

33 afișări
Imaginea articolului Selecţionata Olteniei reprezintă România la turneul final al Cupei Regiunilor UEFA

Selecţionata Olteniei reprezintă România la turneul final al Cupei Regiunilor UEFA (Montaj foto)

Formatul competiţiei cuprinde două grupe a câte patru echipe, Oltenia fiind repartizată în grupa A alături de formaţiile Football Center Zagreb (Croaţia), Bratislava Region Football Association (Slovacia) şi Privolzhie (Rusia). Finala turneului se va disputa, la 22 iunie, între câştigătoarele celor două grupe.

Conducătorul delegaţiei care va pleca sâmbătă din Craiova spre Zagreb este Corneliu Costinescu, iar antrenorul echipei Oltenia este Sorin Pătraşcu.

România este reprezentată pentru a doua oară la Cupa Regiunilor UEFA, după participarea formaţiei Dacia la turnel final din Polonia din 2005.

Programul partidelor din grupa A este următorul:

15 iunie - Football Center Zagreb - Bratislava Region Football Association şi Privolzhie - Oltenia;

17 iunie - Football Center Zagreb - Privolzhie şi Bratislava Region Football Association - Oltenia;

20 iunie Oltenia - Football Center Zagreb şi Bratislava Region Football Association - Privolzhie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici