Selecţionerul Albaniei: Patru jucători au fost loviţi de fani sârbi şi de forţele de securitate

Selecţionerul italian al Albaniei, Gianni De Biasi, a declarat că meciul cu Serbia de la Belgrad trebuia întrerupt, deoarece situaţia devenise extrem de periculoasă, subliniind că patru jucători albanezi au fost loviţi de fani şi de agenţi de securitate sârbi, informează Gazzetta dello Sport.

117 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Albaniei: Patru jucători au fost loviţi de fani sârbi şi de forţele de securitate

Selecţionerul Albaniei: Patru jucători au fost loviţi de fani sârbi şi de forţele de securitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost traumatizant. Nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva. Jucam bine, dar nu am reuşit să încheiem meciul. Fanii au intrat pe teren şi am fost în mare pericol. Patru jucători ai mei au fost loviţi nu doar de fani, ci şi de agenţii de securitate, lucru extrem de grav. Cred că au fost 4.000 de fani care au trecut barierele de securitate. Mi-a fost foarte frică", a declarat De Biasi.

Incidentele care au dus la întreruperea meciului Serbia - Albania au izbucnit după ce o dronă pe care era arborat drapelul cu o hartă cu "Marea Albanie" a survolat stadionul. Drona a provocat furia jucătorilor sârbi, Stefan Mitrovici reuşind să prindă acest steag, moment în care a izbucnit o încăierare generală pe teren, iar fanii au intrat în suprafaţa de joc. Meciul a fost întrerupt în minutul 41, la scorul de 0-0.

La meciul de pe Stadionul Partizan asistau peste 20.000 de spectatori, între care şi preşedintele Serbiei.

Echipa naţională a Albaniei a fost aşteptată, miercuri, la Tirana, de ministrul albanez al Educaţiei şi Sportului, Lindita Nikolli, de adjunctul vicepremierului Niko Peleshi, dar şi de mii de suporteri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici