Selecţionerul Greciei: Românii au o echipă foarte bună, dar cred că după baraj noi ne vom califica

Selecţionerul Greciei, Fernando Santos, a declarat că reprezentativa României este foarte bună, dar consideră că după cele două manşe ale play-off-ului echipa sa va fi cea calificată la Cupa Mondială din 2014, informează publicaţia elenă Nova Sports.

203 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Greciei: Românii au o echipă foarte bună, dar cred că după baraj noi ne vom califica

Selecţionerul Greciei: Românii au o echipă foarte bună, dar cred că după baraj noi ne vom califica

"Am analizat cu mare atenţie jocul României, am petrecut multe ore studiind adversarul, pentru a le spune jucătorilor mei tot ce trebuie să ştie, luni îi voi avea pe toţi la dispoziţie şi le voi da instrucţiuni cu privire la ceea ce am aflat despre adversar. Suntem încrezători că putem duce Grecia la Cupa Mondială din Brazilia. Întotdeauna la echipa naţională jucătorii dau totul, cu siguranţă că la aceste două meciuri cu România îi vreau la 200 la sută. Românii au o echipă foarte bună, dar cred că după cele două manşe noi ne vom califica. Ne concentrăm în primul rând pe jocul nostru. Trebuie să arătăm suflet, dar şi minte limpede", a spus Santos.

El a precizat că abordează partida tur cu dorinţa ca naţionala Greciei să înscrie şi să nu primească gol. "Vom intra pe teren la primul meci cu gândul să înscriem şi, foarte important, să nu luăm gol, să nu uităm că se joacă tur-retur. N-aş putea spune că un 1-0 n-ar fi un rezultat bun. În general, jucătorii noştri au o mare experienţă, ştiu cum să câştige primul joc fără să luăm gol, asta ne propunem, să învingem fără gol primit. Cred că stadionul va fi plin şi va fi un ajutor considerabil pentru noi. Deşi am auzit că şi fanii români sunt fanatici, cred totuşi că fanii noştri ne vor ajuta mai mult", a adăugat Fernando Santos.

România va disputa cele două meciuri cu Grecia la 15 noiembrie, ora 21.45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, şi la 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici