Selecţionerul Maltei s-a lovit la cap în timpul meciului cu Spania: Nu-mi amintesc mai nimic

Raymond Farrugia, selecţionerul echipei naţionale a Maltei, a suferit o lovitură puternică la cap, pe bancă, în timpul partidei pierdute în faţa Spaniei, scor 0-7, în penultimul meci din preliminariile pentru calificarea la EURO 2020.

86 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Maltei s-a lovit la cap în timpul meciului cu Spania: Nu-mi amintesc mai nimic

Selecţionerul Maltei s-a lovit la cap în timpul meciului cu Spania: Nu-mi amintesc mai nimic

Antrenorul s-a lovit de structura băncii de rezerve şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Impactul a fost atât de puternic încât i s-au adus în nenumărate rânduri gheaţă pentru a o ţine pe cap şi minute în şir s-a uitat în jos, fără să mai poată să urmărească meciul. Raymond Farrugia şi-a trimis asistenţii la marginerea terenului pentru a le da indicaţii jucătorilor maltezi.

La finalul partidei, selecţionerul şi-a mai revenit şi a vorbit cu presa: "Din ultimele 20 de minute, nu-mi amintesc mai nimic".

Malta a pierdut categori în faţa Spaniei, 0-7, iar Farrugia a declarat:

"Am jucat împotriva celei mai bune echipe din lume. Nu am nicio îndoială. Şi am primit şi patru goluri din cornere. Cu aceşti jucători, insist, este cea mai bună echipă care eistă. 12-1 (n.red. - pe vremea când Farrugia era jucător, Malta a pierdut cu el pe teren în faţa Spaniei cu 1-12) şi 7-0 sunt două poveşti diferite. Această Spania e mai bună. După părerea mea, cu aceşti jucători, cred că poate câştiga Campionatul European şi eu mă uit mult la fotbal".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici