Selecţionerul Piţurcă, la DNA

Selecţionerul Victor Piţurcă, acuzat în cazul "valiza" pentru favorizarea infractorului, s-a prezentat, vineri, de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a lua act de documentele de urmărire penală din dosar, în care este acuzat alături de Gigi Becali.

15 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Piţurcă, la DNA

Selecţionerul Piţurcă, la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

Procurorii anticorupţie l-au citat pe Piţurcă în cadrul procedurii de prezentare a actelor de urmărire penală, fază anterioară emiterii rechizitoriului.

Selecţionerul a stat aproximativ 20 de minute, el ieşind de la DNA însoţit de avocatul său.

"Nu am ce să vă spun", s-a adresat Piţurcă jurnaliştilor.

În 16 octombrie, Piţurcă a fost condus de poliţişti la DNA, fiind luat de la Aeroportul Otopeni, când se întorcea din Austria.

Atunci, Piţurcă a fost pus oficial sub acuzare, iar în 21 octombrie, selecţionerul a fost din nou la DNA.

În dosarul "valiza" procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală, în data de 7 mai, faţă de George Becali, finanţator al clubului de fotbal "Steaua Bucureşti", acuzat de două infracţiuni de dare de mită, Teia Sponte, acuzat de complicitate la dare de mită, Anton Doboş, preşedintele clubului de fotbal "Universitatea Cluj", acuzat de luare de mită şi Traian Bendorfean, cunoştinţă a lui Doboş, acuzat de complicitate la luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici