Selecţionerul Republicii Moldova, posibil antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat că a discutat cu selecţionerul naţionalei Republicii Moldova, Igor Dobrovolski, posibilitatea ca acesta să preia conducerea tehnică a echipei, dar încă nu s-a ajuns la o înţelegere definitivă.

1 afișare
Imaginea articolului Selecţionerul Republicii Moldova, posibil antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu

Selecţionerul Republicii Moldova, posibil antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu va avea de la începutul anului viitor un nou antrenor, Gabi Zahiu fiind numit doar ca interimar înainte de ultima etapă programată în acest an. Echipa a rămas fără antrenor principal înaintea meciului cu Oţelul Galaţi, din etapa a XIX-a a Ligii I, după ce Eugen Neagoe a demisionat.

"Am fost la Chişinău la sfârşitul săptămânii trecute şi am purtat o serie de discuţii cu Igor Dobrovolski, selecţionerul naţionalei Moldovei. Nu am ajuns însă la un acord definitiv pentru că noi mai suntem în tratative şi cu alţi antrenori. Eu am mai fost între timp şi la Varşovia, şi la Belgrad, şi chiar şi în Brazilia, dar încă nu am decis cine va fi noul antrenor. Trebuie să ne gândim bine înainte de a lua o hotărâre definitivă", a precizat Condescu, care se află acum la Lisabona.

Conform ProTV Chişinău, Marin Condescu s-a aflat la sfârşitul săptămânii trecute la Chişinău, pentru a discuta cu Dobrovolski, care, în cazul în care va prelua echipa română, va avea un salariu de zece ori mai mare decât la naţionala Republicii Moldova. "Secund al lui Dobrovolski ar putea deveni antrenorul selecţionatei de tineret, Ilie Carp", a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici