Selecţionerul Spaniei: Naţionala trebuie să repare imaginea fotbalului după ancheta din federaţie

Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, consideră că echipa sa are responsabilitatea de a repara imaginea fotbalului spaniol prin performanţele de pe teren, în condiţiile în care federaţia, RFEF, este supusă unei anchete de corupţie.

92 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Spaniei: Naţionala trebuie să repare imaginea fotbalului după ancheta din federaţie

Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente

RFEF a concediat joi doi directori după ce poliţia spaniolă a efectuat o razie la sediul federaţiei. RFEF a declarat că directorii au fost legaţi de o anchetă de corupţie în valoare de mai multe milioane de euro, adăugând că acest caz a provocat "daune foarte grave" imaginii sportului în ţară, relatează Reuters.

"Este un sentiment de tristeţe în ceea ce priveşte imaginea pe care o oferim. Nu trebuie să aibă niciun impact în munca noastră, dar nu trăim în afara realităţii. Vrem doar ca autorităţile să investigheze şi să stabilească responsabilităţile, a spus selecţionerul Luis de la Fuente.

"Avem o responsabilitate uriaşă. Vrem să aducem veşti bune fanilor şi ţării noastre, iar pentru asta trebuie să rămânem concentraţi şi trebuie să muncim pentru a juca meciuri bune şi pentru a oferi o imagine bună, astfel încât numele Spaniei şi al RFEF să fie acolo unde le este locul", a mai arătat Luis de la Fuente.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici