Selymes: Mutu nu poate câştiga singur niciun meci

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, consideră că atacantul Adrian Mutu nu va putea să câştige singur partida cu Bosnia-Herţegovina, din preliminariile Euro 2012, România având nevoie pentru o victorie ca opt-nouă fotbalişti să joace la un nivel foarte ridicat.

20 afișări
Imaginea articolului Selymes: Mutu nu poate câştiga singur niciun meci

Selymes: Mutu nu poate câştiga singur niciun meci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Echipa naţională are nevoie de trei puncte într-un meci cu o echipă un pic peste noi din punct de vedere valoric. Trebuie să recunoaştem, va fi un meci foarte, foarte greu. Mutu contează foarte mult, e un jucător valoros. De când şi-a revenit, Fiorentina a început să urce în clasament, dă goluri. Dar acum nu trebuie să credem că Mutu poate să bată singur Bosnia. Toată echipa trebuie să-şi facă datoria, e nevoie ca opt-nouã fotbalişti să joace la un nivel foarte ridicat ca să câştigăm acolo. Noi avem nevoie de Mutu, e o valoare, e un jucător care face diferenţa, îţi aduce ceva în plus, dar nu poate să bată singur Bosnia. Normal că îl văd titular, joacă bine la Fiorentina. Va fi nevoie să fie ajutat şi de echipă, singur nu poate să câştige niciun meci. Partida cu Bosnia este decisivă, pentru că dacă am pierdut nu mai avem nicio şansă", a declarat Selymes.

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti a particat miercuri, la Casa Fotbalului, la cursul PRO, susţinut de coordonatorul Şcolii de antrenori de la Coverciano, Franco Ferrari.

România va întâlni Bosnia-Herţegovina sâmbătă, de la ora 20.15, la Zenica, iar în 29 martie va juca împotriva Luxemburgului, la Piatra Neamţ, de la ora 20.45, în Grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici