Şepcile Roşii duc un punct important de pe terenul liderului FCSB

  • Universitatea Cluj a obţinut luni cea de a şasea remiză a sezonului, după un 2-2 smuls pe final de meci în confruntarea cu liderul FCSB.
  • Bucureştenii rămân pe prima poziţie, la 4 puncte avans faţă de CFR Cluj.
721 afișări
Imaginea articolului Şepcile Roşii duc un punct important de pe terenul liderului FCSB

Sursa foto: MediafaxFoto

Gazdele au pus stăpânire pe jumătatea adversă din primele minute de joc, Băluţă ratând prima mare ocazie a meciului în minutul 5, cu un şut în plasa laterală, după o pasă ideală a lui Olaru.

Deschiderea de scor a venit după o fază de joc neobişnuită. Gorcea a boxat mingea venită din lovitură de colţ, aceasta a căzut pe bară, de unde a ricoşat fericit la Dawa, care marcat pentru 1-0, în minutul 8.

Şepcile roşii au ripostat, Dan Nistor egalând în minutul 26, cu un şut plasat din careu, după o pasă venită de la Cipciu.

Gazdele nu au fost afectate de golul primit şi au preluat din nou conducerea în minutul 39. Coman a şutat din afara careului, iar Gorcea a respins în faţă, de unde Adrian Şut a reluat din prima, sub bară pentru 2-1, rezultat înregistrat la pauză.

FCSB a dominat şi debutul reprizei secunde, Băluţă şi Compagno reuşind să-l scoată în evidenţă pe portarul Gorcea.

Olaru şi-a încercat şi el norocul, cu două şuturi ce nu au prins cadrul porţii, în minutele 78 şi 80.

Ardelenii au egalat prin Mitrea, în minutul 88, tot după un corner, executat de Dan Nistor.

Universitatea Cluj acumulează 12 puncte şi e pe locul 11, înainte de confruntarea transilvană din etapa a 12-a, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici