Sepsi, în atenţia a cinci cluburi

Fundaşul Laszlo Sepsi, de la Benfica Lisabona, se află în atenţia a cinci cluburi, PAOK Salonic (Grecia), Racing Santander şi Osasuna Pamplona (ambele Spania), FC Timişoara şi Gloria Bistriţa (ambele România) a anunţat publicaţia Correio da Manha.

18 afișări
Imaginea articolului Sepsi, în atenţia a cinci cluburi

Sepsi, în atenţia a cinci cluburi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Sepsi ar prefera să revină la o echipă din România.

Presa portugheză a scris, marţi, că fundaşul Laszlo Sepsi nu intră în vederile antrenorului Quique Sanchez Flores şi oficialii de la Benfica Lisabona l-ar putea împrumuta la formaţia elenă PAOK Salonic. Sursele citate au notat că şi Dinamo ar fi interesată de împrumutul lui Sepsi.

Laszlo Sepsi, în vârstă de 22 de ani, a fost achiziţionat în ianuarie de Benfica Lisabona de la Gloria Bistriţa. Sepsi a semnat atunci un contract pe cinci ani şi jumătate cu gruparea lusitană. După încheierea sezonului în Portugalia, presa lusitană a scris că Sepsi ar putea fi împrumutat de Benfica la un alt club pentru a căpăta mai multă experienţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici