Sepsi OSK a pierdut primul amical al verii, cu Ferencvaros TC

Câştigătoarea Cupei României la fotbal masculin, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a disputat miercuri primul meci amical al intersezonului, la o săptămână după ce au reluat pregătirile. Covăsneni au întâlnit în deplasare pe maghiarii de la Ferencvaros TC.

261 afișări
Imaginea articolului Sepsi OSK a pierdut primul amical al verii, cu Ferencvaros TC

Sursa foto: Facebook / Sepsi OSK

Meciul s-a încheiat cu victoria cu 1-0 a gazdelor, golul acestora fiind marcat în repriza a doua de argentinianul Carlos Auzqui, în minutul 79, la10 minute după ce a intrat pe teren.

Sepsi OSK a început meciul cu Niczuly, Ispas, Tamás, Ninaj, Oteliţă, Păun, Rodríguez, Varga, Matei, Aganovic, Safranko. Au mai jucat Moldovan, Ciobotariu, Bălaşa, Oroian, Ştefănescu, Kallaku, Ion, Rondon şi Renţa.

„Băieţii s-au mişcat bine” a spus antrenorul Liviu Ciobotariu, care a explicat că a folosit două sisteme de joc, 4-2-3-1 şi 3-4-3. „Am făcut unele greşeli ce pot fi remediate. A fost un meci de verificare bun pentru noi, având în vedere că am avut o săptămână încărcată, cu două antrenamente pe zi, din care unul fizic. Ne pregătim de meciul de Supercupă, de pe 8 iulie, atunci când trebuie să fim într-o formă foarte bună”, a mai spus Ciobotariu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici