Serena Williams - Angelique Kerber, în finala din proba de simplu feminin la Australian Open

Serena Williams (SUA), favorită 1, a eliminat-o, joi, în semifinalele Australian Open, pe Agnieszka Radwanska (Polonia), favorită 4, şi o va întâlni, în finală, pe Angelique Kerber (Germania), favorită 7, care a învins-o pe Johanna Konta (Marea Britanie), informează site-ul oficial al competiţiei.

1350 afișări
Imaginea articolului Serena Williams - Angelique Kerber, în finala din proba de simplu feminin la Australian Open

Serena Williams - Angelique Kerber, în finala din proba de simplu feminin la Australian Open (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

Serena Williams (SUA), liderul mondial din clasamentul WTA, a ajuns în a şaptea finală din carieră la Australian Open, după ce a câştigat, joi, în două seturi, scor 6-0, 6-4, meciul cu Agnieszka Radwanska (Polonia), favorită 4.

Jucătoarea de tenis din SUA a câştigat trofeul turneului de simplu feminin de la Melbourne, de fiecare dată când a ajuns în finală, în anii 2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2015.

"Simt că sunt în cea mai bună formă şi nu-mi vine să cred că am ajuns, din nou, în finală", a declarat, după meci, Serena Williams, citată de site-ul supersport.com. "Serena Williams a jucat perfect, nu am putut face nimic", a spus Radwanska.

Serena Williams o va înfrunta, sâmbătă, pentru al şaptelea titlu de la Australian Open, pe Angelique Kerber (Germania), favorită 7. Jucătoarea din Germania a trecut de Johanna Konta (Marea Britanie) în două seturi, scor 7-5, 6-2, după o oră şi 24 de minute.

"Este un moment special pentru mine să ajung în finală pentru prima dată", a spus Kerber, care a fost la un pas de eliminare în meciul cu Misaki Doi (Japonia), din primul tur al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici