Serena Williams crede că jucătoarea Kim Clijsters poate reveni printre sportivele de top

Jucătoarea de tenis Serena Williams a declarat, luni, că sportiva belgiană Kim Clijsters, fostă numărul unu în clasamentul WTA, este capabilă să revină la cel mai bun nivel competiţional, informează AFP.

6 afișări

"Cred că va fi capabilă să atingă nivelul pe care îl avea înainte de retragere şi chiar cred că poate ajunge la un stadiu chiar mai înalt. Kim a fost întodeauna o adevărată luptătoare. Îmi va face plăcere să evolueze din nou împotriva ei, să vedem cum se simte", a declarat actualul număr unu al clasamentul mondial, imediat după succesul în faţa chinezoicei Zheng Jie, în optimile de finală ale turneului de la Miami.

Kim Clijsters, care s-a retras din tenis la 6 mai 2007, a anunţat, săptămâna trecută, că va reveni în circuitul WTA în această vară şi va participa la trei turnee ce se vor desfăşura în America de Nord (Cincinnati, Toronto şi US Open). De asemenea, Clijsters, care va împlini 26 de ani la 8 iunie, a precizat că în lunile următoare va juca mai multe meciuri demonstrative.

Sportiva belgiană are în palmares 34 de titluri în circuitul WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici