Serena Williams, cuvinte mari la retragerea lui Federer: „Întotdeauna te-am privit cu admiraţie”

Serena Williams, una dintre cele mai titrate jucătoare de tenis a tuturor timpurilor, a reacţionat şi ea, vineri dimineaţa, la vestea retragerii din activitate a lui Roger Federer, cu un mesaj postat în mediile sociale, în care spune că elveţianul a fost pentru ea o permanentă inspiraţie.

207 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, cuvinte mari la retragerea lui Federer: „Întotdeauna te-am privit cu admiraţie”

Serena Williams, cuvinte mari la retragerea lui Federer: „Întotdeauna te-am privit cu admiraţie”

„Am vrut să găsesc modalitatea perfectă de a spune acest lucru, deoarece ai pus capăt acestui joc cu atâta elocvenţă - perfect realizat, la fel ca şi întreaga ta carieră”, a scris Williams.

„Întotdeauna mi-ai fost model şi te-am privit cu admiraţie. Drumurile noastre au fost întotdeauna atât de asemănătoare, atât de asemănătoare. Ai inspirat nenumărate milioane şi milioane de oameni - inclusiv pe mine - şi nu voi uita asta niciodată.

Te aplaud şi aştept cu nerăbdare tot ceea ce vei face în viitor. Bine ai venit în clubul celor retraşi din activitate. Şi îţi mulţumesc că eşti tu @rogerfederer.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici