Serena Williams o elimină pe Mihaela Buzărnescu de la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată miercuri seara de Serena Williams, în turul 2 la Roland Garros, fostul număr mondial numărul 1 şi favorită numărul 7 câştigând în 3 seturi, cu 6-3, 5-7, 6-1, la capătul unui meci ce a durat două ore şi 6 minute.

603 afișări
Imaginea articolului Serena Williams o elimină pe Mihaela Buzărnescu de la Roland Garros

Sursa foto: profimedia

Mihaela Buzărnescu a făcut un meci curajos, cedând un singur break în primul set, care a dus la câştigarea lui cu 6-3, de către Williams.

În setul 2, cele două sportive au mers cap la cap, cu câte un break la mijlocul setului, ajungând la 6-5 pentru Buzărnescu, care a reuşit un break pe final şi a egalat situaţia la seturi.

În decisiv Williams a ridicat mult nivelul jocului şi nu a mai dat nici o şansă lui Buzărnescu, câştigând setul cu 6-1 şi calificându-se în şaisprezecimile de finală ale competiţiei.

În primul tur, Williams a eliminat-o din competiţie pe Irina Begu.

Pentru prezenţa în turul doi, Mihaela Buzărnescu va primi 84.000 euro şi 70 de puncte WTA.

Serena Williams o va întâlni în turul 3 pe compatrioata Danielle Rose Collins (50 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici