Serena Williams revine în competiţie la turneul de la Eastbourne

Jucătoarea de tenis Serena Williams va reveni în competiţie la turneul de la Eastbourne, care începe sâmbătă, după aproape un an de absenţă din cauza accidentărilor şi a unei embolii pulmonare, informează As.

101 afișări
Imaginea articolului Serena Williams revine în competiţie la turneul de la Eastbourne

Serena Williams revine în competiţie la turneul de la Eastbourne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serena Williams a fost invitată de organizatorii turneului şi se va afla pe terenul de la Eastbourne alături de sora sa mai mare Venus, urmând să se pregătească pentru Wimbledon, turneu ce începe la 20 iunie.

"Sunt foarte emoţionată şi mă bucur că revin în competiţie", a declarat Williams.

Sportiva americană nu a mai jucat niciun meci de la victoria din finala turneului de la Wimbledon, de anul trecut. La scurt timp după succesul din Anglia, în luna iulie, ea s-a tăiat accidental la piciorul drept într-un pahar spart. Serena Williams a fost operată de două ori la picior, iar în februarie a suferit un embolism pulmonar, motiv pentru care a fost spitalizată de urgenţă la Los Angeles.

Serena Williams a ocupat primul loc în clasamentul mondial timp de 123 de săptămâni. Pe lângă patru titluri la Wimbledon, ea a mai câştigat de trei ori US Open, de cinci ori Australian Open şi o dată turneul de la Roland-Garros.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici