Serena Williams: Simona Halep mă face să fiu o jucătoare mai bună

Sportiva americană Serena Williams, numărul 1 mondial la tenis, a declarat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, că românca Simona Halep o face să fie o jucătoare mai bună.

1108 afișări
Imaginea articolului Serena Williams: Simona Halep mă face să fiu o jucătoare mai bună

Serena Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Felicitări Simonei, a avut o săptămână foarte bună. Dacă nu ar fi fost ea... Mă face să fiu o jucătoare mai bună", a spus Williams.

Serena Williams nu ar fi ajuns în semifinalele competiţiei din Singapore dacă Simona Halep ar fi pierdut în două seturi ultimul său meci din grupe, cu Ana Ivanovici. După ce românca a pierdut în trei seturi meciul cu Ivanovici, Serena Williams, învinsă de Halep în grupă, a acces în semifinale, ulterior câştigând turneul chiar cu o victorie în faţa constănţencei.

"Simona a jucat foarte bine în primul set al finalei, ca la precedentul meci dintre noi. Pur şi simplu stăteam la marginea terenului şi râdeam. Însă apoi mi-am spus că nu am nimic de pierdut. Ştiam că trebuie doar să mă relaxez şi să încep să joc mai bine dacă vreau să câştig. Şi îmi doream mult să câştig", a declarat Williams, conform wtatennis.com.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, după un meci care a durat o oră şi nouă minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici