Serie A | Juventus nu-şi revine. Bătrâna doamnă are o singură victorie în 8 meciuri

Juventus a nimerit de două ori bara prin Samuel Iling-Junior şi Moise Kean, duminică în remiza albă de pe teren propriu cu Genoa. Dusan Vlahovic a fost eliminat pe final de meci, pentru proteste repetate. Bianconerii au coborât pe locul al treilea, cu doar două puncte în ultimele trei meciuri.

124 afișări
Imaginea articolului Serie A | Juventus nu-şi revine. Bătrâna doamnă are o singură victorie în 8 meciuri

Serie A | Juventus nu-şi revine. Bătrâna doamnă are o singură victorie în 8 meciuri

După ce obţinuseră doar un punct din ultimele două meciuri, juventinii l-au readus pe Vlahovic după suspendare şi pe Adrien Rabiot, după o luxaţie la degetul de la picior.

Portaru Szczesny a făcut prima paradă a meciului după şapte minute, respingând lovitura de cap a lui Mattia Bani, după o lovitură liberă executată de Albert Gudmundsson.

De partea cealaltă, Federico Gatti a fost cel mai eficient în atac, primul său şut său din afara careului fiind parat.

Federico Chiesa a cerut penalty la faultul lui Djed Spence, însă arbitrul a considerat că a fost în afara suprafeţei de pedeapsă.

Juve a ameninţat şi în partea a doua, prima mare ocazie find înregistrată în minutul 66, când un şut de la marginea careului, al lui Samuel Iling-Junior, a trecut pe lângă portar şi a nimerit rădăcina bării.

O lovitură de cap a lui Dusan Vlahovic a ras un strat de vopsea de pe stâlp la o centrare a lui Andrea Cambiaso, apoi o altă încercare similară a trecut peste bară.

Juventus a lovit pentru a doua oară bara în minutul 90, după şutul lui Moise Kean de la marginea careului.

Vlahovic a ripostat vehement, într-un gest de frustrare, după un fault asupra portarului în minutele suplimentare de joc şi a primit cartonaş galben. El şi-a continuat protestele şi a primit un al doilea cartonaş galben câteva momente mai târziu, lăsând-o pe Juventus în 10 oameni. Eliminarea face ca acesta, abia revenit în teren, să rateze următorul meci împotriva lui Lazio.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici