Şevcenko, implicat într-un accident rutier după meciul cu Suedia

Atacantul ucrainean Andrei Şevcenko a fost implicat într-un accident rutier minor, luni seară, după ce a marcat de două ori pentru Ucraina în meciul cu Suedia, scor 2-1, din grupa D de la Euro-2012.

358 afișări
Imaginea articolului Şevcenko, implicat într-un accident rutier după meciul cu Suedia

Andrei Şevcenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şevcenko se îndrepta spre casă când, în momentul opririi la un semafor, maşina sa Porsche a fost lovită din spate de un alt automobil. Imediat după ce a coborât din maşină pentru a vedea pagubele produse, Şevcenko a fost înconjurat de fanii care sărbătoreau victoria pe străzile din Kiev, informează cotidianul Segodnya, citat de Record.

Reprezentativa Ucrainei a învins, luni seară, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata Suediei, într-un meci disputat la Kiev, în prima etapă a grupei D de la Campionatul European pe care ucrainenii îl găzduiesc alături de Polonia. Pentru Ucraina a înscris Andrei Şevcenko '55 şi '62, în timp ce pentru Suedia a marcat Zlatan Ibrahimovici '52.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici