Sezon încheiat pentru Simona Halep: „Hai să dăm gata anul 2020 cu un zâmbet mare, Darren s-a întors”

Simona Halep a încheiat sezonul 2019 pe locul patru în ierarhia mondială. Fostul lider WTA a urcat o poziţie (de pe cinci pe patru) în urma participării la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, acolo unde a fost eliminată în faza grupelor.

231 afișări
Imaginea articolului Sezon încheiat pentru Simona Halep: „Hai să dăm gata anul 2020 cu un zâmbet mare, Darren s-a întors”

Simona Halep, la finalul sezonului: Hai să dăm gata anul 2020 cu un zâmbet mare, Darren s-a întors

Simona Halep şi-a anunţat fanii pe contul său de Instagram că următorul pas pentru ea este să se bucure de vacanţă, dar a vorbit şi despre motivul ei de fericire: antrenorul Darren Cahill a revenit în echipa jucătoarei din Constanţa, alături de care va lucra în anul următor, 2020.

"Încă un an important. Vă mulţumesc enorm tuturor celor din echipa mea, familiei, prietenilor şi fanilor mei. Un an plin de amintiri minunate, am câştigat cel mai important turneu de tenis din lume, Wimbledon, şi mă aflu în top 4 WTA, pentru al şaselea an la rând. Iar acum, hai să dăm gata şi anul 2020 cu un zâmbet mare, mai ales că D (n.red. - Darren Cahill) s-a întors în echipa mea.

Dar încă nu, întâi vacanţă.

Mulţumiri speciale unei persoane speciale, Darren Cahill", este mesajul postat de Simona Halep, pe contul ei de Instagram.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici