Sferturile de finală ale Cupei României - marţi, miercuri şi joi

Marţi, miercuri şi joi, la Arad, Sibiu, Sfântu Gheorghe şi Cluj-Napoca au loc sferturile Cupei României la fotbal, în urma cărora vor fi desemnate semifinalistele competiţiei.

456 afișări
Imaginea articolului Sferturile de finală ale Cupei României - marţi, miercuri şi joi

Sferturile de finală ale Cupei României - marţi, miercuri şi joi

Potrivit FRF, marţi, de la ora 19.00, este programată partida UTA Arad – FCU Craiova 1948. La ultima confruntare, în ianuarie, pe terenul oltenilor, a fost 1-1, în vreme ce turul de la Arad s-a încheiat 2-1 pentru UTA în august 2022.

Un alt sfert este programat miercuri, de la ora 19.00. Este vorba de meciul AFC Hermannstadt – Universitatea Cluj. Confruntările precedente au adus victorii la limită şi cu acelaşi scor, 1-0, pentru U Cluj, atât în tur, cât şi în retur din sezonul regular al primului eşalon.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CS Mioveni este programat joi de la ora 18.00. „Gazdele din play-off-ul L1 par teoretic favorite, dar să nu uităm că Mioveni poate fi considerată pe bună dreptate revelaţia ultimilor ani, mai mereu, în Cupa României! După meciuri acasă cu FCSB, respectiv, Chindia, duelul din Cupă rămâne imprevizibil. Argeşenii sunt concentraţi pe o misiune grea de evitare a retrogradării din L1, totuşi. Orice se poate întâmpla joi şi pentru că, în ultimele două meciuri directe, Mioveni a scos 4 puncte! Mai precis, a fost 1-1 pe teren propriu şi victorie-surpriză cu 1-0 în deplasare pentru Mioveni în sezonul regular din campionat”, notează Federaţia.

Sepsi este deţinătoarea trofeului şi are un blazon de apărat, după finala câştigată cu 2-1 în faţa celor de la FC Voluntari prin dubla lui Marius Ştefănescu.

Al patrulea sfert, CFR Cluj – FC Argeş, este programat tot joi de la ora 21.00. Băieţii lui Dan Petrescu s-au impus în ultimele meciuri directe, 3-1 în Gruia la jumătatea lunii februarie, şi 1-0 în deplasare, în septembrie anul trecut. De altfel, din 2008 până azi, în ultimele 10 confruntări, de fiecare dată a câştigat CFR.

Potrivit FRF, semifinalele Cupei României Betano sunt programate tot în această lună, iar marea finală va avea loc în a doua parte a lunii mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici