LIGA CAMPIONILOR  Sheriff Tiraspol - Farul Constanţa 3-0. Bătută la Tiraspol, campioana României alunecă în Conference League

Sheriff Tiraspol a făcut instrucţie cu Farul Constanţa, scor 3-0, în manşa-retur din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după 1-0 pentru dobrogeni în tur.

2320 afișări
Imaginea articolului Sheriff Tiraspol - Farul Constanţa 3-0. Bătută la Tiraspol, campioana României alunecă în Conference League

Sheriff Tiraspol - Farul Constanţa 3-0. Bătută la Tiraspol, campioana României alunecă în Conference League

SHERIFF - FARUL 3-0

Talal (45+1), Mbekeli (99), Ademo (105+1)

Farul Constanţa n-a contat la Tiraspol şi a fost învinsă cu scor de neprezentare. Însă, va continua cursa europeană în Conference League, unde se înscrie pe traseul campioanelor. Retrogradată în cea de-a treia competiţie continentală intercluburi, Farul o va întâlni în turul doi preliminar pe Urartu (Armenia), învinsă de Zrinjski (Bosnia), în primul tur al Ligii Campionilor. Bosniacii au câştigat în tur cu 1-0, iar la retur s-au impus oaspeţii (2-1 după 90 de minute şi 3-2 după prelungiri). La penalty-uri s-a impus Zrinjski.

FINAL

Min. 105+1 - Un contraatac finalizat de Ademo scurcircuitează defensiva Farului, care are nevoie de două goluri, pentru a duce meciul la penalty-uri: 3-0.

Min. 99 - Ngom Mbekeli marchează din interiorul careului: 2-0.

FINAL

Cele 90 de minute s-au terminat cu victoria gazdelor, iar duelul intră în prelungiri: două reprize a 15 minute fiecare.

Min. 90 - 6 minute de prelungire.

Min. 51 - După o pasă a lui Alibec, Mazilu a tras în diagonală, pe lângă poartă.

PAUZĂ

Min. 45+1 - Gol Talat, de la Sheriff: 1-0.

Min. 40 - La acest scor, Farul este calificată.

Min. 15 - Prudenţă de ambele părţi. Ocaziile de gol mari lipsesc.

Min. 1 - A început meciul.

UPDATE. Farul a ajuns la stadion

Farul s-a impus cu 1-0 în manşa tur cu Sheriff şi porneşte favorită la calificarea în turul secund preliminar al Ligii Campionilor. 

În faza următoare, Farul ar da cel mai probabil peste Maccabi Haifa. Israelienii au câştigat turul cu maltezii de la Hamrun, scor 4-0.

Dacă este eliminată de Sheriff, Farul va retrograda în Conference League, pe ruta campioanelor, unde va întâlni echipa care pierde din duelul Urartu (Armenia) - Zrinjski (Bosnia). Bosniacii au câştigat în tur cu 1-0.

Echipele de start:

Farul: Aioani - Kiki, M. Popescu, Boli, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Ad. Mazilu, Rivaldinho, Alibec
Rezerve: Buzbuchi - Queiros, T. Băluţă, Vînă, Borgnino, Sîrbu, Carnat, Marins, Sali, N. Popescu
Antrenor: Gică Hagi

Stadionul: "Central" - Tiraspol
Arbitru: Miguel Noguera. Asistenţi: Pedro Almeida, Rui Teixeira. Arbitru VAR: Luis Godinho. Asistent VAR: Bruno Esteves (toţi din Portugalia)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici