Sichitiu: Îl vrem pe Curtean dar Gaz Metan vrea bani mulţi

Directorul general Grigore Sichitiu a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că FC Rapid este interesată de transferul mijlocaşului Alexandru Curtean şi chiar a rugat un agent să discute pentru el, dar susţine că gruparea Gaz Metan Mediaş solicită o sumă importantă în schimbul acestuia.

18 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Îl vrem pe Curtean dar Gaz Metan vrea bani mulţi

Sichitiu: Îl vrem pe Curtean dar Gaz Metan vrea bani mulţi (Imagine: Darius Mitrache /Mediafax Foto)

"Ne interesează Curtean, îl vrem, dar pentru asta trebuie să găsim resurse financiare. Am înţeles că îl vroia şi Hertha Berlin, nu ştiu dacă până la urmă nemţii au renunţat la el. Oricum, noi am rugat un agent să discute pentru Curtean, dar Gaz Metan vrea bani mulţi. Nu ştiu ce va fi până la urmă cu el. Noi mai întâi vrem să găsim bani să ne plătim datoriile şi jucătorii şi apoi vedem de ce sume mai dispunem", a menţionat Sichitiu.

În ceea ce îl priveşte pe fundaşul Paul Curteanu, care se antrenează cu Rapid de la începutul săptămânii, Grigore Sichitiu a afirmat că deocamdată nu s-a luat o decizie în ceea ce îl priveşte. "Băiatul ăla tânăr se antrenează cu noi acum. Eu nu l-am văzut aşa mult, o să-l cunoaştem şi noi mai bine şi după aceea decidem dacă îl transferăm sau nu. El are actele în buzunar, aşa că ar veni gratis, dar încă nu suntem hotărâţi", a spus directorul general.

Fostul fundaş al echipei Universitatea Craiova, Paul Curteanu, a declarat, joi, că în zilele următoare urmează să se realizeze transferul său la Rapid. "Mă aflu în discuţii cu Rapid încă din toamnă. A fost această situaţie cu Peseiro la Rapid, însă în următoarele zile se va stabili totul", a afirmat Curteanu.

Citeşte şi:

Curteanu spune că transferul său la Rapid urmează să fie realizat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici