Silva aduce victoria lui Manchester City cu 1-0 în semifinala Cupei Angliei în faţa lui Chelsea

  • Deţinătoarea trofeului, Manchester City, a învins-o sâmbătă pe Chelsea cu 1-0, în semifinala Cupei Angliei, jucată pe Wembley.
  • Cu un gol marcat pe final de Bernardo Silva, cetăţenii s-au calificat în finala competiţiei.
  • Man United şi Coventry joacă duminică cealaltă semifinală.
93 afișări
Imaginea articolului Silva aduce victoria lui Manchester City cu 1-0 în semifinala Cupei Angliei în faţa lui Chelsea

Silva aduce victoria lui Manchester City cu 1-0 în semifinala Cupei Angliei în faţa lui Chelsea

Silva a înscris în minutul 84, după ce portarul lui Chelsea, Djordje Petrovic, a parat un şut al lui Kevin De Bruyne.

De Bruyne, Phil Foden şi Jack Grealish au rata ocazii mari pentru City, în timp ce Nicolas Jackson, Cole Palmer şi Noni Madueke au avut la rândul lor tentative periculoase, parate de Stefan Ortega, sau blocate de apărarea lui City.

Chelsea a solicitat un un penalty în repriza a doua, când lovitura liberă a lui Cole Palmer a lovit mâna lui Jack Grealish în zid, dar arbitrul asistent video a decia că nu a avut loc nicio infracţiune.

În finală, City va întâlni câştigătoarea celeilalte semifinale dintre Manchester United şi Coventry, care se joacă duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici