VIDEO  Simiso Buthelezi, boxerul care a luptat cu un adversar invizibil, a murit: avea leziuni cerebrale

Sportivul avea 24 de ani, iar tragedia lui a mişcat lumea boxului, după ce, în timpul unui meci, a început să dea pumni în gol, la capătul unei hemoragii cerebrale.

5186 afișări
Imaginea articolului Simiso Buthelezi, boxerul care a luptat cu un adversar invizibil, a murit: avea leziuni cerebrale

Simiso Buthelezi, boxerul care a luptat cu un adversar invizibil, a murit: avea leziuni cerebrale

Imaginile în care, complet dezorientat, arunca pumni într-un om imaginar au făcut înconjurul lumii. Simiso Buthelezi, boxer sud-african, a luptat împotriva colegului sud-african Sipheshle Mntungwa, în meciul World Boxing Federation All Africa Lightweight din Durban a murit weekendul trecut.

Un deces sosit la câteva zile imediat după acel meci, întrerupt de arbitru, în care boxerul arătase că se află în stări neurologice puternic compromise.

La un moment dat, în timpul meciului, s-a întors într-un colţ al ringului, diferit de locul în care era poziţionat adversarul, şi a început să dea cu pumnul în gol, către un adversar imaginar.

De acolo a fost dus de urgenţă la spital după ce a fost dus pe targă şi a intrat imediat în comă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici