Simona Halep a anunţat că are ligamentul rupt şi sunt şanse de 50 la sută să joace la Roland Garros

Jucătoarea de tenis Simona Halep, în vârstă de 25 de ani, a anunţat, miercuri, prin intermediul paginii sale de Instagram, că şansele sale de a participa la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros sunt de 50 la sută, în momentul de faţă.

2258 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a anunţat că are ligamentul rupt şi sunt şanse de 50 la sută să joace la Roland Garros

Simona Halep a anunţat că are ligamentul rupt şi sunt şanse de 50 la sută să joace la Roland Garros

"Am ajuns mai devreme la Paris pentru tratament. RMN-ul efectuat arată că am ligamentul rupt din cauza căzăturii de la Roma. Sper să fiu refăcută pentru Roland Garros şi voi face tot ce este posibil să fiu pregătită. Doctorii spun că şansele sunt de 50 la sută, în acest moment, dar s-au făcut progrese serioase faţă de duminică. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din ultimele săptămâni. Rămânem foarte pozitivi", a notat Simona Halep, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

 

 

Simona Halep s-a accidentat în finala turneului WTA Premier de la Roma, în primul set al partidei cu ucraineanca Elina Svitolina, scor 6-4, 5-7, 1-6.

Ediţia din 2017 a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros va avea loc între 28 mai şi 11 iunie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici