Simona Halep a anunţat că va participa la Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) a anunţat, miercuri, că va participa la Bucharest Open, turneu de categorie WTA International care va avea loc la Arenele BNR din Capitală în perioada 11-17 iulie.

1192 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a anunţat că va participa la Bucharest Open

Simona Halep a anunţat că va participa la Bucharest Open

După eliminarea din sferturile de finală de la Wimbledon, Simona Halep nu era sigură de participarea la turneul BRD Bucharest Open, dar, la revenirea în România, Halep a precizat că va fi prezentă în competiţie.

"Vin la Bucureşti, vreau să ajung cât mai departe în turneu. Trecerea de la iarbă la zgură va fi dificilă, aşa că trebuie să reiau antrenamentele. Dar asta după 1-2 zile de pauză", a spus Simona, potrivit DigiSport.

Simona Halep a câştigat turneul de la Bucureşti în 2014. BRD Bucharest Open este dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari şi îi va oferi câştigătoarei 280 de puncte în clasamentul WTA.

Pe tabloul principal al turneului BRD Bucharest Open mai sunt acceptate direct alte trei românce: Monica Niculescu (47 WTA), Patricia Ţig (100 WTA) şi Andreea Mitu (160 WTA). În plus, trei junioare, Elena Gabriela Ruse (18 ani), Georgia Andreea Crăciun (16 ani) şi Ioana Mincă (17 ani), au primit wild-card-uri.

Halep nu ştie încă dacă va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Rio din cauza virusului Zika. "Încă nu m-am decis în privinţa participării la Jocurile Olimpice. O să consult mai mulţi medici înainte să iau o decizie finală", a mai spus românca de 24 de ani, potrivit sursei citate.

Simona a comentat chiar şi iminenta numire a lui Christoph Daum la cârma echipei naţionale: "E foarte bine că apar antrenori străini în fotbalul românesc, pentru că ei te fac să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici