Simona Halep a anunţat care este trofeul pe care-l ţinteşte în următorii ani şi legătura lui cu antrenorul său favorit Darren Cahill

Simona Halep (6 WTA) a acordat un interviu, în timpul turneului de la Wuhan, în care a spus că principalul său obiectiv pentru anii următori este să cucerească trofeul de la Australian Open.

1251 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a anunţat care este trofeul pe care-l ţinteşte în următorii ani şi legătura lui cu antrenorul său favorit Darren Cahill

Simona Halep a anunţat care este trofeul pe care-l ţinteşte în următorii ani şi legătura lui cu antrenorul său favorit Darren Cahill

Simona Halep a discutat despre principalul ei obiectiv din perioada următoare. Sportiva îşi doreşte să câştige Australian Open:”Voi încerca să lucrez mai mult pe terenurile cu suprafaţă dură. Pe iarbă, mi-am schimbat puţin jocul şi asta m-a ajutat. Acum trebuie să îmi ajustez jocul pe suprafeţele dure. Am avut rezultate bune în trecut. Am jucat finala la Melbourne. Principalul meu scop pentru anii următori este să câştig Australian Open, pentru că Darren s-a întors şi sunt convinsă că vrea să câştige acasă”.

Simona Halep a mai vorbit despre faptul că a reluat colaborarea cu Darren Cahill, cel care a ajutat-o pe sportiva română să cucerească trofeul de la Roland Garros: ”Darren mi-a spus că este gata să mi se alăture din nou pentru anul viitor. El a lăsat la alegerea mea cum voi anunţa. Am simţit că trebuie să fac un videoclip, un videoclip personal, lucru pe care nu îl fac foarte des. Dar, de această dată, am crezut că este cea mai bună modalitate de a anunţa. Darren nu a fost foarte departe de cariera mea în acest an. El a fost întotdeauna alături de mine, ajutându-mă foarte mult, în timpul turneului de la Wimbledon, în special. El este cu siguranţă parte din succesul meu. Nu am avut un răspuns cert până după US Open, atunci când mi-a spus ”100% pot reveni”. Nu mă gândeam că va fi cu siguranţă în echipa mea anul viitor, aşa că am aşteptat până mi-a spus 100%. De atunci sunt foarte fericită şi încrezătoare că anul viitor voi putea realiza nişte lucruri frumoase din nou”.

Despre posibilitatea de a câştiga toate cele patru turnee de Mare Şlem, Simona Halep a declarat: ”Am această posibilitate în mintea mea, trebuie să recunosc. Ştiu că este dificil, însă, după Wimbledon, cred că orice lucru este posibil în această lume”.

”În viaţă nu avem parte de două zile identice. Este dificil să mă gândesc să repet ceva. Vreau doar să fac tot ce pot astăzi, mâine sau ieri. Încerc să muncesc cât mai mult şi să mă gândesc cum îmi pot îmbunătăţi jocul. Nu încerc şi nu mă gândesc să repet ce am făcut la Wimbledon. Desigur, este probabil cel mai înalt nivel la care am jucat, dar încerc doar să fiu sănătoasă, să fiu pozitivă şi să fiu încrezătoare. Dacă eşti încrezătoare, ai o şansă mai bună de a-ţi atinge potenţialul maxim”, a mai spus Halep.

Simona Halep va evolua direct în turul doi al turneului de la Wuhan, unde o va întâlni pe Barbora Strycova (34 WTA)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici