Simona Halep a fost nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea anului. Cum poate fi votată

Simona Halep, locul patru în clasamentul mondial, a fost nominalizată de site-ul WTA la titlul de jucătoarea anului, trofeu ce va fi decernat pe data de 21 octombrie, ultimele patru astfel de distincţii au fost obţinute de Serena Williams, a doua jucătoare a lumii în acest moment.

2506 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea anului. Cum poate fi votată

Simona Halep a fost nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea anului

Simona Halep, numărul patru mondial, se află printre cele cinci jucătoare nominalizate de WTA la titlul de jucătoarea anului, alături de Serena Williams, Angelique Kerber, Karolina Pliskova şi Garbine Muguruza.

Cele cinci sportive nominalizate vor putea primi votul fanilor până pe 16 octombrie, iar câştigătoarea va fi desemnată, vineri, pe data de 21 octombrie. 

Site-ul WTA notează că sportiva originară din Constanţa este una dintre cele patru jucătoare cu trei trofee câştigate în 2016, printre care Madrid, Bucureşti şi Montreal. De asemenea, Simona Halep s-a calificat pentru al treilea an consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, iar la ultimul turneu în care a participat, cel de la Beijing, românca a pierdut în optimile de finală, cu Shuai Zhang, scor 0-6, 3-6.

Turneul Campionelor de la Singapore se va desfăşura în perioada 24-30 octombrie, iar anul trecut Simona Halep a fost eliminată încă din faza grupelor, după ce, la prima participare a fost învinsă în finala competiţiei, de Serena Williams.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici