Simona Halep a mai coborât un loc în clasamentul WTA

WTA a dat publicităţii luni dimineaţă noul clasament mondial. În urma rezultatelor de la turneul de la Roma s-au produs schimbări în Top 10, iar Simona Halep este afectată.

1106 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a mai coborât un loc în clasamentul WTA

Simona Halep a mai coborât în clasamentul WTA

Karolina Pliskova a câştigat duminică turneul de la Roma, competiţie dotată cu premii de 3.4 milioane de euro, şi în urma acestui succes jucătoarea cehă a urcat în ierarhia mondială. E acum pe locul doi, reuşind un salt de cinci poziţii. Astfel, a depăşit-o pe Halep, românca fiind acum pe trei.

Apoi, Angelique Kerber a pierdut două poziţii, acum se află pe cinci, Petra Kvitova a coborât un loc, iar Elina Svitolina a pierdut trei trepte în clasament. Altfel Sloane Stephens, Ashleigh Barty şi Serena Williams au urcat câte o poziţie.

TITLURILE ZILEI

Top 10 WTA:

1. Naomi Osaka 6.486 puncte
2. Karolina Pliskova 5.685
3. Simona Halep 5.533
4. Kiki Bertens 5.405
5. Angelique Kerber 5.195
6. Petra Kvitova 5.055
7. Sloane Stephens 4.552
8. Ash Barty 4.430
9. Elina Svitolina 3.967
10. Serena Williams 3.521

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici