Simona Halep, Alexandra Dulgheru şi Irina-Camelia Begu joacă astăzi în turul doi la US Open

Simona Halep, favorita numărul 2, Alexandra Dulgheru şi Irina-Camelia Begu dispută, astăzi, meciurile din turul doi de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, conform programului competiţiei.

877 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, Alexandra Dulgheru şi Irina-Camelia Begu joacă astăzi în turul doi la US Open

Simona Halep, Alexandra Dulgheru şi Irina-Camelia Begu joacă astăzi în turul doi la US Open

Halep va evolua pe terenul Louis Armstrong în compania slovacei Janei Cepelova, în cel de-al treilea meci programat pe această arenă.

Tot al treilea meci, dar pe arena principală, Arthur Ashe, va fi cel dintre Alexandra Dulgheru, poziţia 95 în ierarhia mondială, şi Maria Şarapova, a cincea favorită a competiţiei şi locul 6 WTA.

Pe terenul şapte, în primul meci, Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, o va întâlni pe Roberta Vinci (Italia), cap de serie numărul 28 şi poziţia 30 în clasamentul mondial.

Tot la US Open, dar la dublu şi în primul tur, Sorana Cîrstea şi Pauline Parmentier (Franţa) vor întâlni perechea americană Tornado Alicia Black/Bernarda Pera, în primul meci de pe terenul opt.

Meciurile de astăzi de la US Open încep la ora 18.00 - ora României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici