Simona Halep: Am câştigat al treilea turneu în acest an, este fantastic

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul de la Budapesta, că se simte fantastic după cel de-al treilea titlu cucerit în acest an.

412 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Am câştigat al treilea turneu în acest an, este fantastic

Simona Halep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"A fost un meci extraordinar. Yvonne Meusburger a jucat foarte bine. Am avut minge de meci în setul doi, dar ea a revenit şi mi-a fost foarte greu să câştig. Dar în cele din urmă am reuşit şi sunt fericită. Este fantastic, am câştigat trei turnee în acest an. Am crezut în şansa mea şi am reuşit. Sunt bucuroasă de felul în care joc la acest moment şi sper să câştig în continuare", a spus Halep, informează site-ul wtatennis.com.

Simona Halep este a patra jucătoare din România care reuşeşte să câştige trei sau mai multe titluri WTA, după Virginia Ruzici (12 titluri), Irina Spîrlea şi Ruxandra Dragomir (ambele cu câte patru titluri).

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 3, a câştigat, duminică, turneul de la Budapesta (Ungaria), dotat cu premii în valoare totală de premii în valoare totală de 235.000 de dolari.

Halep a învins-o, în finală, cu scorul de 6-3, 6-7 (7/9), 6-1, după două ore şi 27 de minute, pe Yvonne Meusburger (Austria), poziţia 112 în ierarhia mondială.

Pentru succesul de la Budapesta, Simona Halep va primi 280 de puncte WTA şi un cec în valoare de 40.000 de dolari.

Halep a mai câştigat în 2013 turneele de la Nurnberg şi 's-Hertogenbosch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici