Simona Halep: Am plecat de pe teren mulţumită că am luptat pentru fiecare punct

Simona Halep, locul 3 WTA, a afirmat, într-un mesaj postat pe Facebook, a plecat de pe teren după meciul cu Serena Williams mulţumită că a luptat pentru fiecare punct, subliniind că nu a jucat cu gândul la scor, ci în căutarea acelui moment în care să reuşească să joace cel mai bun tenis.

829 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Am plecat de pe teren mulţumită că am luptat pentru fiecare punct

Simona Halep (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"În ultimele 4 săptămâni, mi-am demonstrat că, dacă îmi doresc destul de mult, dacă nu renunţ, dacă nu abandonez jocul înainte să-l termin, pot ajunge din ce în ce mai departe. Meciul de ieri cu Serena Williams nu a fost un meci jucat cu gândul la scor, ci unul jucat în căutarea acelui moment în care reuşesc să joc cel mai bun tenis al meu. Am plecat de pe teren mulţumită că am luptat pentru fiecare punct şi conştientă de faptul că acest meci m-a îmbogăţit încă o dată - ca toate celelalte jucate cu Serena până acum. O respect mult încă de când eram mică - şi cu atât mai mult acum, când, după atâta timp, este încă numărul 1 în lume. Le mulţumesc tuturor celor care au venit să mă susţină, tuturor celor care au făcut nopţi albe să mă urmărească de acasă şi tuturor celor care m-au încurajat să ajung aici", a scris Halep pe Facebook.

Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea în finala turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, în semifinalele competiţiei.

Halep a învins-o o dată în carieră pe Williams, în octombrie 2014, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, pierzând celelalte cinci meciuri disputate cu numărul 1 mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici