Simona Halep ar putea fi AMENDATĂ de organizatorii turneului US Open

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost eliminată din nou în primul tur al turneului de Mare Şlem de la US Open, la fel ca şi anul trecut.

3337 afișări
Imaginea articolului Simona Halep ar putea fi AMENDATĂ de organizatorii turneului US Open

Simona Halep ar putea fi amendată de organizatorii turneului US Open

Liderul mondial şi-a vărsat nervii pe rachetă la capătul unui punct pierdut şi s-ar putea alege cu o amendă din partea organizatorilor americani, care nu tolerează astfel de gesturi.

Simona şi-a distrus racheta la 2-0 pentru jucătoarea din Estonia în setul secund. Halep a fost învinsă de Kanepi cu 6-2, 6-4. Constănţeanca a dat cu racheta de pământ în lipsă de soluţii pentru a contracara jocul de excepţie al adversarei. Comisia de Disciplină de la US Open va analiza momentul de furie al jucătoarei din România. O astfel de ieşire este amendată, de obicei, cu sume cuprinse între 5.000 şi 30.000 de euro şi rămâne de văzut care va fi cuantumul stabilit.

N-ar fi prima amendă pe care Simona Halep o primeşte pentru astfel de gesturi. În martie, în turul 2 de la Miami, a avut un gest asemănător în timpul meciului cu Oceane Dodin. Atunci a fost, de asemenea, avertizată de arbitrul de scaun, iar publicul a huiduit-o pentru ieşirea nervoasă.

2.500 de dolari a fost atunci amenda primită de Halep. Simona Halep a fost eliminată şi anul trecut în primul tur de la US Open, de Maria Şarapova. Rusoaica s-a impus atunci cu 6-4, 4-6, 6-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici