Simona Halep: Cel mai important aspect pe care l-am îmbunătăţit datorită lui Daren este mentalul

Simona Halep, locul 6 WTA, spune că forma bună pe care o traversează în ultima perioadă i se datorează antrenorului ei, Daren Cahill, cel care o pregăteşte de mai bine de un an.Halep joacă astăzi la Roland Garros, împotriva Zarinei Diyas, din Kazahstan.

3354 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Cel mai important aspect pe care l-am îmbunătăţit datorită lui Daren este mentalul

Simona Halep: Cel mai important aspect pe care l-am îmbunătăţit datorită lui Daren este mentalul (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

Simona Halep, locul 6 WTA şi australianul Darren Cahill formează deja o echipă bine sudată de mai bine de un an iar cei doi se află sub lumina reflectoarelor şi la Roland Garros. Simona Halep şi Darren Cahill au savurat un prim moment de glorie luni, atunci când românca a defilat în primul tur al turneului de la Paris. Halep a trecut de japoneza Nao Hibino, locul 71 WTA, cu scorul de 6-2, 6-0, în mai puţin de 45 de minute de joc, iar Simona a simţit nevoia să-i mulţumească lui Darren la conferinţa de presă.

Halep consideră tehnicianul în vârstă de 50 de ani a adus-o la un nivel excelent, prin sfaturile preţioase pe care i le-a oferit. Simona a dezvăluit lucrurile importante pe care le-a dobândit după un an de colaborare cu Darren Cahill.

"Cred că cel mai important aspect pe care l-am îmbunătăţit datorită lui Daren este mentalul. El îmi spune cum să gestionez toate situaţiile. De asemenea, tactic, îmi spune cum să joc, iar momentele în care putem discuta în timpul meciurilor mă ajută mult."a spus Halep

Simona, care astăzi se va duela cu Zarina Diyas, din Kazahstan, locul 90 WTA, de la ora 12:00, mai spune că se află într-un progres continuu datorită antrenorului care l-a pregătit şi pe Andre Agassi.

"Darren mă învaţă multe lucruri despre tenis, dar şi despre atitudinea de pe teren, care nu a fost cea mai bună în unele meciuri. Dar atunci când joci sub presiune, nu poţi controla totul. Însă acum sunt bine şi muncesc pentru a deveni din ce în ce mai puternică." a mai spus Simona Halep. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici