Simona Halep confirmă. Nu va participa la Madrid Open

Simona Halep a confirmat că nu va participa la Madrid Open: „corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit”.

572 afișări
Imaginea articolului Simona Halep confirmă. Nu va participa la Madrid Open

Simona Halep confirmă. Nu va participa la Madrid Open

„Din păcate, corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit şi am luat decizia dificilă de a nu juca la Madrid. Greu, pentru că vreau să mă întorc în turneu cât mai repede, dar experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”, a postat Simona Halep.

Aceasta a mulţumit turneului de la Madrid, care i-a oferit un wild card, şi fanilor ei pentru sprijinul lor constant.

„Ne vedem în curând”, a încheiat Halep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici